A Kiss X Sis főszereplője Suminoe Keita, aki igazán szerencsésnek mondhatja magát, mivel van két imádni való nővére, akik állandóan körberajongják. Ez azért van, mert Ako és Riko két elszánt lány, akik hűn szeretett öccsüket akarják meghódítani maguknak. Ehhez mindenféle perverzséget bevetnek, hogy Keita válasszon valakit kettőjük közül. Ako inkább bevállalósabb, még Riko próbál nem lemaradni testvérével szemben.

Ebben a szülők ráadásul még ösztönzik is a két lányt, mivel nem vér szerinti testvéreik a fiúnak. Az egész anime hátterében a felvételi vizsga áll, amikor is Keita a lányok iskolájába mehetne tovább tanulni. Ezért mindent bevetnek, hogy átmenjen a vizsgákon. Ako például teleírja saját testét angol szavakkal, hogy így jegyeztesse meg a szavakat öccsével.

Keita-ra szemet vet még Yuuzuki is, aki a lányok fiatal tanárnője és kedvenc hősének képébe képzeli bele Keita-t. Továbbá nem hiányozhat a tanárnő húga Mikazuki sem, aki szintén magának akarja a fiút. Ide keveredik még Miharu is, ő egy szerény lány az iskolából és Keita mindig kínos helyzetekbe kerül vele is. Az egészben az a vicc, hogy Keita úgy menekül a lányoktól, mintha csak a saját neméhez vonzódna, de persze nem erről van szó.

Ilyen és hasonló történésekről szól ez az igazán perverz anime, tele poénokkal és félreérthetetlen utalásokkal fűszerezve. Az animéhez tartozik még egy több mint 12 részes OVA sorozat is, ami sokkal perverzebb dolgokat tartalmaz, mint maga az alap mű. Lesz elég kínos helyzet is, például a szülők rányitnak Keita-ra és a tanárnőre, de a tanárnő meg Keita-t találja a húga takarója alatt. Összességében egy vicces és hülyeségekkel teli animéve lehet dolgunk a Kiss x Sis képében.