Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer a Magical Pokan című anime és négy lány, akik mind különböző élőlények egy másik világból. Uma egy kis boszorkány, Pachira egy vámpír lány, Liru a vérfarkas és Aiko egy android. Az emberek nem is tudnak a létezésükről és a lakhelyük is egy fa tetején található. A történet eme négy különleges lány mindennapjait mutatja be, ha azokat lehet mindennapinak nevezni. Eléggé buták és nem ismerik az emberek világát, így gyakran kerülnek furcsa helyzetekbe.

A lányok szeretnének szerelembe esni álmaik férfijával is és ezért próbálnak mindent megtenni. Rengeteg poénos szituációval találkozhatunk és nem hiányoznak az ecchi jelenetek sem. Az egyik poénos sztorijuk, amikor Karácsonykor a Mikulást várják és helyette betámolyog hozzájuk egy hajléktalan férfi piros sapkával és egy zsákkal.

A férfi leül és felzabálja a karácsinyi finomságokat, eközben a lányok előállnak ajándék kívánságaikkal. Uma varászbotot szeretne, Liru húst, Pachira nagyobb melleket, még Aiko hard disk-re vágyik a memóriája bővítéséhez. A Mikulás persze hard dick-et ért, majd fogja magát és lelép a kis házból. Lányaink természetesen azt hiszik, hogy a Mikulást vendégelték meg. Ekkor előhúznak puttonyából egy hálózsákot, amit a hajléktalan ott felejtett náluk.

Az sem semmi, amikor egy téli síelés alkalmával eltévednek az erdőben és két lélekfaló becsábítja őket a házukba, majd lefagyasztják őket. Ekkor néznek nagyot, mert Aiko androidként nem fagyott meg, a többiek pedig a jég alól hozzák a frászt elrablóikra. Akinek bejönnek a fenti ízelítők, annak biztosan jókedvű órákat okoz majd a Magical Pokan című anime.